Bitcoin-fokuseret DeFi-protokol samler $ 30 mio.

Bitcoin-fokuseret DeFi-protokol samler $ 30 mio. I indskud den første dag efter $ 100 airdrop til tusinder

Indtil videre har decentraliseret finansiering (DeFi) været en tendens, der stort set var fokuseret på Ethereum. Mens der er produkter som Wrapped Bitcoin, mangler der Bitcoin-fokuseret infrastruktur og markedsføring i DeFi.

Badger Finance / Badger DAO forsøger at ændre dette efter at have lanceret en Ethereum-baseret applikation med fokus på at bringe Bitcoiners og BTC Bitcoin Evolution i forlængelse til DeFi denne sidste uge. Protokollen har allerede fået snesevis af millioner af indskud i de første par dages drift.

Ligesom mange andre DeFi-projekter begyndte Badgers popularitet med en airdrop

Det Ethereum-baserede projekt blev annonceret for måneder siden af ​​et lille offentligt team på omkring fire med den forudsætning at distribuere et token kaldet BADGER til brugere, der har interageret med tokeniseret Bitcoin, såsom WBTC eller renBTC, eller har bidraget til DeFi ved at deltage i regeringsførelse eller bidraget til GitCoin.

På grund af det store udvalg af brugere, der er omfattet af denne airdrop, fik projektet stor popularitet på Twitter blandt DeFi-indfødte og tokeniserede Bitcoin-indehavere.

Selv fonde som Three Arrows Capital hævdede airdrop og hævdede titusinder af dollars i mønter gratis.

Airdrop-beløbet adskilte sig, dog var det mindst 20 mønter, som i øjeblikket værdiansættes til omkring $ 100.

Indtil videre har Badger ikke et produkt, bortset fra fem indsatspuljer, der giver brugerne mulighed for at tjene BADGER for at indsætte BADGER, BADGER-WBTC Uniswap-likviditetsudbyderaktier eller tokeniserede Bitcoin Curve Finance-likviditetsudbyderaktier.

Disse fem puljer har fået mere end 70 millioner dollars i indskud, ifølge Badger.

Badger-teamet arbejder på et nyt token kaldet DIGG. DIGG vil være en elastisk forsyningsmønt baseret på Ethereum, der vil være knyttet til prisen på Bitcoin og styret af BADGER-indehavere:

„Diggs tilbagebase distribueres på en rullende periode på 10 dage, baseret på den retning, Bitcoin-prisen bevæger sig, kan den bruges til at afdække mod en kendt stigning eller fald i BTC-prisen.“

Bitcoin DeFi-appen på Ethereum

Analytikere i rummet er begejstrede over udsigterne til BADGER, der giver DeFi mulighed for at få mere mindshare blandt mere hårde Bitcoinere.

DeFi-analytiker „CryptoYield“ bemærkede, at Badger og andre projekter, der kan bringe Bitcoin fra den „originale kæde“ til Ethereum via tokeniserede produkter, er, hvordan DeFi kan „50 gange i løbet af [de] næste 12 måneder.“

Hvis du er begejstret for $ BADGER, er det risikabelt at købe det.

Men det virkelige spil er at flytte $ BTC fra sin lort oprindelige kæde og ud på ethereum og opdrætte det. https://t.co/QtrIUAIAV0

Sådan laver vi alle defi 50x i løbet af de næste 12 måneder.

Nye penge. Milliarder af nye penge.

– Cryptoyieldinfo.YFI (@Cryptoyieldinfo) 6. december 2020

„DT“, en anden populær DeFi-analytiker vejede ind og argumenterede for, at projektet har en levedygtig brugssag, men bemærkede, at der muligvis er „for meget hype“ i øjeblikket:

”Badger har en stor værdi prop og ægte (mens spædbarn) samfund. Jeg håber på lidt mindre hype-pengeautomat, ikke at skræmme bitcoinere, der bare kommer ind i rummet og er bange for pumper og lossepladser. Men markedet er ikke forpligtet til at være enig med det, vi håber. ”