ANALYYTIKOT ajattelevat, että bitcoin on käynnissä tärkeimmän vastustason edessä

Bitcoin on vihdoin alkanut voimakkaasti toipua viime viikon alhaisista tasoista lähellä $ 16200 -aluetta. Viimeisten 48 tunnin aikana kolikko nousi 17 000 dollarin alueelta 18 500 dollariin – korkein kolikon kaupankäynnin arvo monina päivinä.

Analyytikot ovat sekaisin siitä, mitä tulee seuraavaksi Bitcoinille. Jotkut ajattelevat, että tämä ralli on edeltäjä uusille korkeuksille. Toisten mielestä kolikko voi palata pienemmäksi, kun se osoittaa alaspäin tärkeimmät vastustasot.

BITKOINI ON JÄLKEEN AVAINVASTUSALUEEN: ANALYYTORI

Yksi kauppias totesi äskettäin, että kryptovaluutta on törmäämässä avainresistanssialueeseen, mikä voi aiheuttaa lisää tappioita.

Analyytikko Tyler D.Coates jakoi alla olevan taulukon 29. marraskuuta. Kaavio osoittaa, että kun tuki on pudonnut 16 500 dollarin alueella, se on makroresistanssitasoa kohti 19 000 dollaria. Tämä on lähellä paikkaa, jossa Bitcoin nousi vuoden 2017 härkämarkkinoille, mikä tekee siitä tärkeän tason monille nyt.

ANALYYTEISTÄ TULOSI KARHU

Tämä kaavio jaettiin, kun useat muut analyytikot ovat laskeneet keskittyen tekniseen suuntaukseen.

Historiallisesti tarkka analyytikko, joka ennusti vuoden 2018 puolivälissä, että Bitcoin putoaa 3200 dollariin pohjaan, sanoi äskettäin:

”Rakastat nähdä sen, etsimällä toista poppia korkeammalle kuin 18 k, ennen kuin avaat shortsit. minulle tämä on selvä abc ylös viiden aallon laskun jälkeen, ja tyytyväisyys näyttää potkivan. “

Hän teki tämän kommentin viitaten alla olevaan kaavioon, mikä viittaa siihen, että Bitcoin on kaupankäynnin keskellä laskevalla Elliot Wave -korjauksella, mikä saattaa viedä sen 15 000 dollariin.

Huomattakoon, että monet ovat varmoja, että avaruuden perustekijät ovat vahvat vahvasta korjauksesta huolimatta.

Kommentoidessaan kuinka viimeaikainen pudotus palautti ylikuumentuneet futuurimarkkinat, Bitcoin-ketjun analyytikko Willy Woo kommentoi, että hänellä on nouseva sävy:

”Marginaali-ikäiset piiskaavat, kunnes ne menevät lyhyiksi. Oliko bullishness oli tapa ylikuumentunut. Vaihtovirrat ovat neutraaleja; spot-myyjät sovitetaan yhteen ostajien kanssa. Perusteet perusteellisesti. Seuraavat viikot? Loistava aika kaataa halpoja kolikoita vuodelle 2021. „

Monet ovat varmoja siitä, että institutionaalisten toimijoiden sisäänkäynnin myötä Bitcoin nousee ajan myötä korkeammalle. Tämä perustuu uskomukseen, että institutionaalinen kysyntä tulee olemaan suurempi kuin myyjien ja kaivostyöläisten kautta tapahtuva luonnollinen myyntipaine.