Yhteensattuma? Bitcoin-taistelut kullalla on pahin viikko maaliskuusta lähtien

Bitcoin on taistellut viimeisten seitsemän päivän aikana, mikä merkitsi 4 prosentin pudotusta. Sattumalta kulta kärsi laskusta
Yhteensattuma? Bitcoin-taistelut kullalla on pahin viikko maaliskuusta lähtien
Kansikuva osoitteessa stock.adobe.com

Vastuuvapauslauseke: Tässä esitetty mielipide ei ole sijoitusneuvonta – se tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Immediate Edge Se ei välttämättä vastaa U.Todayn mielipidettä. Jokainen sijoitus ja kaikki kaupankäynnit sisältävät riskin, joten sinun tulee aina tehdä oma tutkimus ennen päätösten tekemistä. Emme suosittele sijoittamaan rahaa, jolla ei ole varaa menettää.

Sisällys
Bitcoin osoittaa sietokykyä osakemarkkinoiden kuivuuden keskellä
Alan johtajien luottavainen BTC voi kilpailla kultaa vastaan
Kulta on ollut pahin viikko maaliskuun onnettomuuden jälkeen, jolloin osakkeet, Bitcoin ja kaikki riskialttiit varat laskivat rinnakkain. Sattumalta myös BTC: n hinta on laskenut, mikä vahvistaa väitettä siitä, että BTC: tä pidetään arvon varastona.

Viimeisen seitsemän päivän aikana Bitcoin laski 4%, kun Yhdysvaltain dollari nousi ja kulta kamppaili. Korkea korrelaatio BTC: n ja kullan välillä saattaa ehdottaa, että sijoittajat tarkastelevat molempia varoja samassa turvapaikan omaisuuden alueella.

Bitcoinin yhden päivän kaavio

Bitcoin osoittaa sietokykyä osakemarkkinoiden kuivuuden keskellä
Syyskuun 2. päivästä lähtien S&P 500 -indeksi on pudonnut 7,89% ärsykkeen umpikujan takia. Pandemian elpyminen lisäsi osakkeiden myyntipainetta, mikä vaikutti muihin riskiriskeihin.

Kun Yhdysvaltain osakemarkkinoilla on teknisiä ja perustavanlaatuisia heikkouksia, Bitcoinin ja kullan kaltaiset varat ovat alttiita vetäytymiselle.

Esimerkiksi maaliskuussa Bitcoin putosi niinkin alhaiseen kuin 3 596 dollariin. Samana aikana Yhdysvaltain osakemarkkinat laskivat lähes 9% yhden päivän aikana.

Huolimatta Yhdysvaltojen osakkeiden heikosta tuloksesta, Bitcoin on pysynyt yli 10000 dollarin yläpuolella. Ylin salausvaluutta on osoittanut joustavuutta viime viikkoina heikentyneiden varastojen ja kultaisen vauhdin keskellä.

Weltin markkinoiden strategi Holger Zschaepitz sanoi:

„Pelkästään asioiden näkökulmasta: #Gold menestyi pahimmalla viikolla maaliskuun markkinapaniikan jälkeen.“

Vaikka Bitcoin on laskenut hieman viime viikolla aiempien suoritustensa perusteella, se on toiminut suhteellisen hyvin osakemarkkinoiden laskusuhdanne huomioon ottaen.

Elokuun huippun jälkeen spot-kullan hinta on myös laskenut yli 10%. Kullan kaltaisen omaisuuserän 10 prosentin hintaliikettä kahden kuukauden aikana pidetään äärimmäisenä volatiliteettina.

Alan johtajien luottavainen BTC voi kilpailla kultaa vastaan
Bitcoinin ympärillä olevan optimismin huipulla blockchain-verkon perustekijät vahvistuvat.

Kuten U.Today jatkuvasti raportoi, Bitcoin hashrate on jatkuvasti saavuttanut uusia korkeita lohkopalkkion puolittamisen jälkeen.

Lohkopalkkion puolittaminen aiheuttaa hashraten tyypillisen pudotuksen, koska se vähentää kaivostyöntekijöiden tuloja puoleen. Se vähentää BTC-tuotannon vauhtia, kun se lähestyy kiinteää toimitustaan ​​21 miljoonalla.

Cameron Winklevoss, miljardööri Bitcoin-sijoittaja ja Geminiin perustaja, sanoi, että sen kiinteä toimitus vauhdittaa pitkän aikavälin näkymiään. Hän sanoi:

”Bitcoin on maailmankaikkeuden ensimmäinen hyödyke, jossa tarjonta ei seuraa kysyntää. Bitcoinin kysyntä ei laajenna eikä voi laajentaa tarjontaansa. Kontrasti tämä kullalle. Maanpäällisen kullan tarjonta kasvaa kysynnän myötä. Sen tarjonta on joustavaa eikä loppua näy. „

Bitcoinin tarjonta verrattuna kultaan

Bitcoinin kasvavan käsityksen yhteneväisyys arvon säilyttäjänä ja sen tasaustarjonta kirkastaa BTC: n pitkän aikavälin näkymiä.