| [ Home ][ Komentari ][ Studenti i NVO ][ Svedoèanstva ][ Vesti ][ Èinjenice ][ Forum ] |
| [ Civilni ciljevi i rtve ] |
| NATO | Kosovo | Srbija i Miloeviæ | Razno |
|
Ponedeljak, 7. jun, 1999 Ko pie odgovore na pitanja koja dobijate?Q: Ko pise odgovore na pitanja koja dobijate? ivota, sprint.ca Ovaj sajt radi ekipa ljudi koja je smatrala za shodno da, u teskim danima rata, proba da odrzi nivo zdravog razuma i ponudi ga svojim posetiocima sirom sveta. (vie o tome ko smo mi) Kao i veæinu liènih komentara, i odgovore na pitanja dajemo mi sami. Preciznije, za pitanja je zaduen tim od 8 ljudi (G8, recimo :). Odgovori reprezentuju nae misljenje o celoj situaciji. Ipak, usuðujem se da kaem da se to miljenje poklapa sa stavom veæine prodemokratskih snaga u Srbiji, eljnih i spremnih da svoju zemlju konaèno izvedu sa koloseka koji je vodi u potpunu propast. Naravno, mi nismo formalno organizovana grupa, sa nekakvim Izvrnim odborog koji bi odreðivao "zvanièna miljenja" po raznim pitanjima. Svako od nas ima svoje miljenje, pa se zato pomalo i razlikuju stavovi iskazani u odgovorima. |
| NATO | Kosovo | Srbija i Miloeviæ | Razno |
| [ Home ][ Komentari ][ Studenti i NVO ][ Svedoèanstva ][ Vesti ][ Èinjenice ][ Forum ] |
| [ Civilni ciljevi i rtve ] |
| © Copyrights Free Serbia, 1999. |